Standaard met draagvlak.

Wij betrekken hen die het weten kunnen bij het ontwikkelen van de beste oplossing. Daarom willen we graag zoveel mogelijk te weten komen. We geven onze ogen de kost en doen doorgaans eerst een quick scan, opdat we gezamenlijk weten waar we het over hebben. 

Door medewerkers, klanten en omgeving te betrekken bij de analyse en de oplossingsrichting, wordt standaard het draagvlak meegeleverd.

Binnen beginnen, buiten winnen

Stap 1.

Eerst naar de röntgen. 

Ambitie dichterbij brengen is vakwerk. Wij doen dit per definitie van binnenuit. Trekken ons altijd iets aan van hen die het weten kunnen. Zij, dat ben jij, dat zijn klanten, medewerkers en/of toeschouwers.  

Een klantvraag brengen we eerst naar de röntgenafdeling: een kwestie van scannen. Dit levert je veel op. Een glasheldere doorkijk van verwachtingen, kansen en risico's. Kortom: een duidelijk plaatje van wat wel en niet te doen.

 Door van binnenuit te werk te gaan, wordt het draagvlak in de organisatie standaard meegeleverd. Pas daarna volgt het proces om de ambitie ook daadwerkelijk te realiseren.

Stap 2.

Oplossingen die werken.

Wij ontwikkelen oplossingen die je organisatie succesvol maakt. Het uitdokteren van een duurzame oplossing noemen wij 'oplossingsvinding': het allerleukste onderdeel van ons werk. 

We heten niet voor niets Concept24. Van ons kun je verwachten dat we met een integraal concept komen. 

  • Valide uitgangspunten, gebaseerd op onderzoek onder doelgroepen die er toe doen.
  • Schaalbare aanpak met een gedetailleerde beschrijving van de gewenste aanvangssituatie. Dit maken we duidelijk op schrift, in beeld en in geluid.
  • Realistische raming van gezamenlijke energie. We geven onomwonden antwoord op wat er van de organisatie wordt verwacht in samenwerking en in financiën.


Alles staat in het teken van een samenwerking die doelgericht is, met oog voor wat in de organisatie speelt en zonder onnodige poespas. 

Ga voor de beste oplossing

Wil je meer weten? 

Vertel je verhaal en we nemen contact met je op!

Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp